Berrylodge Spanish Point, Miltown Malbay, Ierland

4 Star accommodation
Failte Ireland 4 sterren

  • WiFi Internet
Follow us on twitter Facebook

  • bedr01
  • bedr520
  • bedr540
  • bedr570
  • bedr500
  • cookery06
  • finished1
  • relax101
  • house500

Welkom bij Berrylodge...

Rita Meade U bent van harte welkomy bij ons in Berry Lodge. Wij bieden een stijlvolle accommodatie, persoonlijke kooklessen en heerlijk eten in ons gerenomeerde restaurant. Berry Lodge ligt in de buurt van Spanish Point aan de westkust van County Clare, Ierland.
B&B Ireland
In onze keuken gebruiken we overwegend biologisch verbouwde groenten en kruiden en vers gevangen vis uit de Atlantische Oceaan. Via een netwerk van telers uit de omgeving, direct uit de natuur en uit onze eigen tuin kunnen we gebruik maken van kwalitatief hoogwaardige voedingsmiddelen. Hierop baseren wij onze Creatieve Ierse Keuken met invloeden van andere culturen. Onze gasten komen regelmatig terug om meer te proeven uit onze keuken of om zelf onze kook cursussen te volgen.
Berry Lodge on Tripadvisor
Het huis stamt uit 1775 en werd meerdere malen gerenoveerd zonder de charme en het eigen karakter te verliezen.We hebben gezellige twee- en meerpersoonskamers. We proberen er alles aan te doen om uw verblijf bij ons - of het nu voor een nachtje is of voor langere tijd - zo aangenaam mogelijk te maken. Door de spreekwoordelijke Ierse gastvrijheid zult u zich in ons B&B en Guesthouse en op onze kooklessen zeer op uw gemak voelen, ook al spreekt u niet zo goed engels.

U zult zich zowel bij ons thuis als in onze kookcursussen op uw gemak voelen, ook spreekt u niet zo goed engels. We proberen er alles aan te doen om met de spreekwoordelijke Ierse gastvrijheid uw verblijf bij ons, of het nu voor een nachtje of voor langere tijd is, zo aangenaam mogelijk te maken.

U kunt meer informatie vinden over ons huis op de volgende pagina's (in het Engels)! Welkom bij Berry Lodge!

Cadeaubonnen

voor accommodatie en voor onze kooklessen zijn een geschenk voor alle gelegenheden! U kunt uw voucher hier!

Kook Cursussen

Onze kook cursussen worden door Rita Meade persoonlijk in een hartelijke en vriendschappelijke atmosfeer gegeven. Per cursus kunnen maximaal 10 mensen meedoen, dus het is verstandig om bijtijds te boeken. Kennis van de engelse taal wordt aanbevolen maar het is geen vereiste. We bieden ook prive cursussen en een introductie in de Ierse Keuken op een tijdstip dat u het beste past (indien beschikbaar). U kunt natuurlijk ook uw vrienden meebrengen en zo gezellig samen een kookcursus volgen aan de mooie westkust van Ierland!

Klik hier voor de pagina met alle data en informatie in detail!!

Ons B&B en Guesthouse wordt aanbevolen door

Nach oben